HAWAII DAY 4

I vanlig rutin startades dagen med en frukost på stranden, följt av en tur till Pali Lookout. Där stannade vi till högt uppe på bergen och fick se en otroligt fin utsikt över Oahu. Kändes att man var högt uppe då det blåste rätt så mycket, därav var mitt afro hår överallt (som ni kan se på bilderna).

Stannade till och köpte med oss lunch till dagens destination: Waimanalo Beach. Ett paradis ställe med andra ord. Kristall blått hav, fin strand och bäst av allt, inga turister. Chillade där i princip hela dagen, och sysselsatte oss med yoga på stranden, football, volleyball, badning och solning. Vi spelade dessutom även in vår egen Hawaiianska version av ”The Harlem Shake”, vilket ni kan se i videon nedan.

Efter lite allt för många brända ryggar och axlar var vi påväg tillbaka till hotellet, med undantag för ett stop vid ”The Blowhole Lookout”. Försökte få syn på några valar, dock hade vi inte den turen.

Bussresan hem var riktigt rolig, som vanligt höll vi oss sysselsatta med allsång och dans.

Efter en välförtjänt dusch tog vi oss till the Hard Rock Cafe för middag. Lyckades underhålla hela restaurangen med vår allsång och hade det otroligt bra. Rundade sedan av dagen med lite shopping på vägen tillbaka till hotellet och sedan var det att ladda batterierna för morgondagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s