HAWAII DAY 7

8.30 blev vi upphämtade av bussen för att fara iväg till västra sidan av ön – rättare sagt Hanauma Bay.  Dagen spenderades där med snorkling, solande och badande. Hanauma Bay är känd för dess korallrev och vilda havsliv, vilket vi fick chansen att ta del av. Att snorkla med hitta nemo fiskar, sköldpaddor och andra havs varelser var en otrolig upplevelse och framförallt att vattnet var så klart så att man såg dem väldigt bra!

Efter att spenderat halva dagen i Hanauma Bay var det dags för en uppfräschande dusch och snabbt vidare till en ”Luau”, med andra ord en stor traditionell Hawaiiansk fest. Där bjöds det på underhållning från Hawaiiansk kultur, så som att vi fick lära oss att göra halsband/armband utav Leis (blommor), Headband utav löv osv. De visade även hur en Hawaiiansk familj skulle ha förberett denna feast.

Grisen som de bjöd på fick vi även se hur de tillagade på rätt sätt och under middagen som var gudomligt god bjöds det på underhållning så som musik och dans, till och med en man som kastade lite med eld. Blev även uoppbjuden på scen för att dansa lite Hula, vilket var riktigt kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s